Olvasóim egyesüljetek!

A Hopeless Cases sorozat, és sok más regény kiadója, a Publio könyváruháza szeptemberben “elköltözött”. Még mindig elérhető az eredeti címen, de van új is, új névvel. Ráadásul új külsővel fut! Tudom, sok az újból, de ki akarom hangsúlyozni az újdonságot.;)
A megjelenése nagyon szép, modern, és letisztult.

Tehát van egy csinos prezentációnk, meg rengeteg könyvünk, köztük a Hopeless Cases 1. És csak Rátok vár. Igen, rátok, mert a költözés miatt sajnos elvesztek az éterben az eddigi (facebookos) kommentek.
Több okból kifolyólag is örülnék, és számítok arra, hogy segítő kezet nyújtotok, azaz véleményezitek, és szavaztok A Zöldfülűre. Az okok pedig:

1. Mert a többi olvasó számára hasznos útmutató, hiszen általában utánaolvasunk annak, amire be szeretnénk ruházni. Tehát a közérdek is számít rátok.

2. Ez egy visszajelzés tőletek felém. A véleményetek mindig is fontos volt nekem. Nem mellesleg feldobja a napom, amikor valaki elhiszi, hogy nem vagyok egy átkozott boszorkány, és bátran megosztja velem, a többiekkel a gondolatait.

és 3. … Leslie módjára nincs három, csakis Scavo kedvéért… (Belsős vicc, aki olvasta A Zöldfülűt tudja, aki nem még pótolhat a második részig.;))


A könyvet ezentúl itt : http://publioboox.com/hu_HU/hopeless-cases találhatjátok. Miután kigyönyörködtétek magatok a dizájnban, ne felejtsetek el szavazni a csillagokat nyomogatva, és kommentet írni alul.
Aki még nem ismeri a történetet, nyugodtan kattintson rá a hatalmas, csábító, piros “Beleolvasok” gombra. Ha tetszett, van mellette egy szerényebb, fehér is, aki viszont sokkal több oldalt kínál, mint társa.


Minden kedves olvasómnak, és leendőbelinek köszönöm a segítségét! :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

© Copyright 2015. Theme by Way2themes