Díjazom, ha díjaznak



Úgy tűnik, jó voltam ebben az évben, mert ajándékot, illetve díjat kaptam a drágaságos Gwenemtől!  Köszönöm skizó zöldalmás vattacukim! 
♥ 



Szabályok:

> Köszönd meg a díjat, és tedd ki, hogy kitől kaptad! 
> Olvasd el annak a blogját, akitől kaptad! 
> Írj 12 dolgot annak a blogjáról, akitől a díjat kaptad! 
> Válaszolj a 12 kérdésre! 
> 12 dolog a saját blogodról! 
> Tegyél fel 12 kérdést, a saját blogoddal kapcsolatban! 
> Kommentelj annak a blogjára, akitől kaptad, hiszen mindenkinek jól esik a visszajelzés, legyen az kritika, véleményezés, vagy esetleges tetszésed kifejezése. A lényeg, hogy ez építő jellegű legyen! 
> Cseréljetek linket egymással! 
> Legalább 12 embernek küld tovább!
> A díj [Dorothy] kezdeményezése



GWEN

  1. Ez A blog, életem blogja. Nézzetek csak jobbra. --->
    (Nem mondom, hogy nem kerülnek később mögé más blogok is, de ez "A!!"blog, kápise?:D)
  2. Nagyon találó a dizájn, remekül tükrözi gazdija személyiségét. (Na nem olyan sötét, hanem darkos, angstos, és rendkívül művészi.)
  3. A zeneajánlói zseniálisak. (Köszönöm neked Ólafur Arnaldsot.)
  4. A stílusa valami hihetetlenül földöntúli. Finom, artisztikus, egyszerűen a szavak mestere.
  5. Angst, angst, angst... mindig angst! <3 Az én emberem! Kitépi a szíved, a végén pedig meg is köszönöd. (És kéred: Még!)
  6. Miatta kezdtem el fanfictiönöket olvasni, de igazából rendszeresen csak őt olvasom.
  7. Szerintem ő Loki, vagy valami köze lehet hozzá, mert nála jobban senki sem érti meg a pasast.
  8. Bár a Marvel fandom oszlopos tagja, nagyon nagy hangsúlyt fektet a skandináv mitológiára. <3
  9. Nem csak fanfictionökben verhetetlen, de hihetetlenül jó, saját történeteket is ír.
  10. Gwennek több személyisége van. Néha úgy érzem, egy bölcs, őskori lelettel diskurálok, néha pedig egy őrült, fangörllel.:D
  11. Tiszta szívemből kívánom, hogy történetei kikerüljenek a blogról, a füzeteiből, és elfoglalják méltó helyüket a könyvkiadók polcain.
  12. Tudom, hogy előző pontom valóra fog válni, Gwen sikerre született.
  13. +1 Zsenialitása ellenére hatalmas írói alázattal, és főleg szerénységgel rendelkezik, ami sok esetben hiányzik másokból. Viszont ő pedig túl sokkal van megáldva. Vegyétek és vigyétek a felesleget! :D


 Mi a véleményed rólam nagy általánosságban? (nem kell visszafognotok magatokat)
Igazi művészlélek vagy, két lábon járó tehetség, nagyon mély és érdekes személy, olykor (khm) zakkant skizo. Órákig el lehet veled beszélgetni nagy dolgokról, béna pingpong meccsekről, formabontó kertes terveinkről, GalambPálról és igazából bármiről. Megértő és hatalmas szívű barát vagy.<3

Van olyan fandom, amiből szívesen olvasnál tőlem?
Hol kezdjem?! Vikingek! (Ne nézz így rám, te szoktattál rá!) Még Hannibál, Sherlock, A hobbit/LOTR, Harry Potter is jöhet! A sorrend variálható, csak csipkedd magad!:D

Melyik a kedvenc novellád a blogról? (ha van ilyen).
Mind! Túl tág... De egyiket sem akarom kiközösíteni vagy megsérteni... *ezerszerátpörgöttegwenműveitháthatudválasztani...* Rendben, legyen a Napégés és jégverés. (Megvesztegetett az egykori szülinapi ajándék.^^) Abszolút depi end, mint mindig, amikor a nyertes is vesztesként kerül ki a "küzdelemből". A legcsodálatosabb hazugság volt.

Melyik a kedvenc többfejezetesed? (Lygavarir, Holdningsendring, Szárnyaszegett, Színfoltok). (megint csak ha van kedvenc).
Hajjajjj... Legyen a Színfoltok.  Loki, mint festő, az utolsó kép, az utolsó mondat... ez a történet maga a gyönyör! Talán ez jut legtöbbször az eszembe, mert...
"Valaki kiszáll, valaki elszáll,
És az este bármilyen kíváncsi, már csak szétszórt álmokat talál.
Kétszázhúsz felett észre sem veszed, és elhagyod a valóságot,
Kétszázhúsz felett átértékeled magadban a világot.
Kétszázhúsz felett senki nincs veled, közelbe kerül a távol,
Kétszázhúsz felett több már nem lehet a kerékbe zárt magányból."


Van olyan dolog meglátásod szerint, amin feltétlen változtatnom kellene?
Igen, írj gyakrabban, mert nem elég, nem elég, nem elééég! + Több önbizalmat szavazok!

Szoktál kommentelni? Ha nem, mi okból? (nem muszáj válaszolnod persze :) )
Nem szoktam, mert általában veled beszélgetek olvasáskor, és üziben zúdítom rád az ömlengésem/jajongásom. (De tervezem, hogy ezentúl kommentbe is átmásolom.:D)

Szokott zavarni, ha nagyon meredek, rendhagyó dolgokat dolgozok fel a ficeimben, vagy teszek a cselekmény elemévé?
Egyáltalán nem, ettől csak még különlegesebbek, és mélyen szántóbbak a sztorijaid.

A zeneajánlóimról mi a véleményed, van értelmük? :D
Szeretemszeretemvanvanvan! Ezek nélkül már nem is menne úgy az olvasás, plusz mindig olyan zseniális muzsikákat ajánlsz, hogy utána napokig ezeket hallgatom. (Ólafur megint.;D) Emellett mindig szuper a mondanivalójuk, passzolnak az aktuális olvasmányhoz.

Mit gondolsz általánosságban a történeteimről?
Hogy imádom őket, az írójukat meg utálom, mert nonstop megesz a sárga irigység, és zöldszörnnyé változok, és különben is, én miért nem?! Anyaaa... Lehengerlőek, nincs jobb szó, sosem tudsz mellé fogni.

Van bennük bármi egyedi is? (igyekszik az ember..)
Igen, te, szíved-lelked mindig bennük. Sosem sablonosak, mindig az emberi lélek mélységeiben lubickolsz, úgy jeleníted meg az érzelmeket, ahogy nem sokan, nem félsz kényesebb témákhoz nyúlni, amiket mindig mesterien bontasz ki, a fogalmazás ultra művészi, mégis könnyen fogyasztható, az agy teljesen elalél, a történetek napokig lefoglalnak, mert nem csak szép meg jó meg Loki, de olyan elgondolkodtatóak, hogy rendesen megdolgoztat. Mindig eléred, hogy ambivalens legyen a kapcsolat a sztorival. Utálom-imádom, a taknyom-nyálam egyben, de ahogy írtam, még meg is köszönöm, és kérem, hogy még rúgj belém. Borzasztó.

Szerinted mi lehet az oka annak, hogy egyre kevesebben írnak Lokival?
Egyre kevesebben írnak Lokival? Nem tom, a te követőd vagyok, elég szűk a világom... Amúgy tán azért, mert kiment a divatból. Mikor volt már Sötét világ? Majd, amikor berobban egy újabb mozival ismét sűrűsödni fognak a Loki fircik.

Szoktál még reménykedni nálam a happy endben, vagy már minden reményt kiöltem belőled? 
Csodák már pedig vannak!!! De nem a te esetedben. (Talán a kis naiv, tapsi füles énem mélyen, legbelül még hisz, de az angstos felnőtt fejem mindig kiröhögi ezért.)

1. Van értelme a blognak?
2. Ha olvasol, miért nem szoktál kommentelni? (Nem mintha vadásznék ilyesmire.)
3. Tetszik a blog megjelenése? Vagy változtassak?
4. Melyik bejegyzés tetszett a legjobban?
5. Szerinted mi hiányzik róla?
6. Aranyosak vagy bosszantóak a gifek? (Elnézést az érzékenyektől, de gif rajongó vagyok... ez ne befolyásolja a választ.)
7. A blogon kívül olvastál tőlem mást?
8. Szerinted önző népség vagyunk? (Értem úgy, hogy nem osztjuk meg egymással a tudást, az érdekes infókat nem adjuk tovább.)
9. Sok vagy kevés a heti egy bejegyzés?
10. Van téma, ami érdekel, de valamiért nem rukkoltál elő vele? (Ha nincs, akkor nincs.)
11. Lennél vendégíró?  (Tudom, téma, idő, kedv kell hozzá, és azt is tudom, sok a zárójeles megjegyzés... bocsánat.)
12. Legyen egy általános kérdés is: Mit gondolsz rólam?

Ha nem akarsz ne válaszolj, ha igen, akkor hajrá. Bárki, bárhol, bármikor felelgethet. :)

2 megjegyzés:


  1. Rá is vetem magam a kérdéseidre, de előtte: AJFLGPHOD OMG. Hát én el nem tudom neked mondani, mit érzek most. Mondtam már, hogy mennyire de mennyire imádlak, és hogy bár elfogult vagy (:P ♥) mindig eléred, hogy a meghatottságtól nyüsszögve tekeregjek a padlón. Köszönöm minden szavadat, te angyal. ♥♥
    (őskori lelet. XD)

    1. Van értelme a blognak?
    Mi az hogy!! Amikor látom, hogy van új bejegyzés, hanyatt-homlok rohanok mindig, hogy csekkolhassam. Fantasztikus szakértelemmel írsz az írás csínjáróé-bínjáról, remek, figyelemfenntartó stílusban, közvetlenül, érdekfeszítően. Ez a blog az írni vágyók édene!
    2. Ha olvasol, miért nem szoktál kommentelni? (Nem mintha vadásznék ilyesmire.)
    Olvaslak rendszeresen (♥) kommentelni azért nem szoktam gyakran, mert kevés időm van, és nem szeretnék valami kétszavas, értelmetlen bénaságot odabiggyeszteni a bejegyzéseid alá - de most már nyár van, és itt vagyok!
    3. Tetszik a blog megjelenése? Vagy változtassak?
    Nekem nagyon tetszik: átlátható, mutatós, letisztult, könnyen olvasható, na és az a róka koma ott fent.. :D
    4. Melyik bejegyzés tetszett a legjobban?
    Ejha, nehéz választani... én is diszkriminációra leszek kényszerítve? :D Imádom az Öld meg Rómeót cikket (ehehe), az idézetekkel foglalkozót, a karakter archetípusokat bemutatót... Lehetetlen a választás, minden cikked leköt, és töprengésre sarkall. :)
    5. Szerinted mi hiányzik róla?
    Semmise. Rendszeresen frissítesz, a bejegyzések mind magas színvonalúak. Tökéletes számomra a blog úgy, ahogy van - talán néha hozhatnál egy bejegyzést csakis a saját tevékenységedről, munkálkodásodról, a Hopeless alkotási folyamatáról, karikról. :)) (valaki itt telhetetlen, de neeeeeeeeeeeeem éééééééén).
    6. Aranyosak vagy bosszantóak a gifek? (Elnézést az érzékenyektől, de gif rajongó vagyok... ez ne befolyásolja a választ.)
    A gifeid valami hihetetlenül találóak és cukik. Jöhetnek, csőstül! :D
    7. A blogon kívül olvastál tőlem mást?
    Hámánhogyne. :D A Hopeless Casest olyan ötször olvastam ki, meg hát a terjedelmes facebook-üzenetváltások.. :D ♥

    8. Szerinted önző népség vagyunk? (Értem úgy, hogy nem osztjuk meg egymással a tudást, az érdekes infókat nem adjuk tovább.)

    Hát egy bizonyos érdeklődési, tevékenységi körön belül nem mindenki osztja meg a tapasztalait, megfigyeléseit a többiekkel, mivel nem feltétlen szorgalmazza azt, hogy mások is elérjék az ő szintjét, aztán konkurencia legyen belőle. De ez egyénenként változik, vannak ilyenek, vannak olyanok, akár olyanok is, akik bár rendelkeznek egy csomó tudással, de nem érzik magukat méltónak arra, hogy tanácsot adjanak a többieknek, aztán vannak az olyan zsenik, mint kegyed, aki "lángoszlopként vezeti a népet." :D

    9. Sok vagy kevés a heti egy bejegyzés?
    Mondanám, hogy jöhet több is, de tudom, hogy nehéz hétről-hétre érdekes témával előrukkolni, még az is emberes teljesítmény, hogy ezt ilyen rendszeresen tudod produkálni, szóval szuper ez így, ahogy most van. :)

    10. Van téma, ami érdekel, de valamiért nem rukkoltál elő vele? (Ha nincs, akkor nincs.)
    Hirtelenjében nem jut eszembe semmi érdemi, de még agyalni fogok rajta, hátha!

    11. Lennél vendégíró? (Tudom, téma, idő, kedv kell hozzá, és azt is tudom, sok a zárójeles megjegyzés... bocsánat.)
    Őszintén: lennék! Csak abban nem vagyok biztos, hogy tudnék olyan cikket írni, ami csak feleannyira érdekes, elgondolkodtató és hasznos, mint a tieid. Illetve egy kicsit nyúl is vagyok (megint!) mert hát az Ó Szent Írói Fellegvár Blogon egy cikk tőlem... borsszem a gyöngyök között. De lehet egyszer megpróbálkozom vele, ha te sem bánod. :)

    12. Legyen egy általános kérdés is: Mit gondolsz rólam?
    Szeretetroham on: minden szusszanásommal imádlak. Hihetetlenül nagy szíved van a világ minden teremtménye iránt, nálad hűségesebb és odaadóbb barátot mission impossible lenne találni. Elbűvölő vagy, egyedi és képtelenül tehetséges, a stílusod tanítani való, a humorod briliáns és kifinomult. Szerencsés mindenki, aki ismerhet, és aki elmondhatja magáról, hogy szereted. ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örökre tagadni fogom az elfogultságot! Ne rágalmazz!! Minden szó igaz, amit leírtam! ^_^
      Köszönöm az értékes és (jelen esetben tagadhatatlanul igaz, de jól eső) elfogult válaszaid vattacukesz. <3 Ilyen lélekemelően kedves szavakat, klasszul fog indulni a szabim. <3 :) (Amúgy neked kellene ilyen blogot (is) indítanod. Sorban állnának a diákok. A vendégírói szárnypróbálgatást ezerrel támogatom! Ha lesz idő, kedv, meg a többi, már említett tényező.;))
      És köszi, te kis telhetetlen, a Hopiról is regélni fogok ezentúl, nehogy a feledés homályába merüljön!:O Héé, esetleg te is kiplakátolhatnád, hogy érkeznek svédliék... *hírekreéhezveszuggerál* (。◕‿‿◕。)

      Törlés

© Copyright 2015. Theme by Way2themes