Heather McConnor

Heather gyerekkorát egy mára várossá előléptetett nagyközségben, és New York mozgalmas utcáin élte... utóbbit természetesen csak gondolatban.
Hű kutyája 2007-ben bekövetkezett halálakor először ragadt klaviatúrát, hogy életre keltse alteregóját, és Leslie J. Hope kalandos New-York-i életét élve menedéket leljen a kínzó veszteség elől. Az írás, mint oly sok más szerző esetében, számára is jó orvosságnak bizonyult.

Pár évre a történet szünetre kényszerült, Heather székhelye pedig átkerült, mikor a szerelmet követve a szerelem városába költözött. És most nem gondolati/alteregói síkon.
Idestova hét éve légióskodik Franciaországban, ahol többek közt főállású házi sárkányként háztartás vezet, férjurát rendszabályozza a rendszerint szennyeskosár mellé dobált zoknik miatt, kutymorgójával és lepkehálóval ötletekre meg múzsákra vadászgat a tengerparti ösvényeken, szüntelen lelkesedéssel idomít macskákat jó modorra, és ír, mint egy őrült, ki letépte láncát ( majd kevésbé elszántan szégyenlősködve igyekszik azt reklámozni), emellett bloggerként tanácsokat osztogat és fosztogat, hogy tippeket adjon a múlt, jelen és jövő elvetemült íróinak.

Eddig ezen művek írhatók számlájára:

2014-ben végre piacra dobta A Zöldfülű címet viselő bűnügyi regényét, mely első része a Hopeless Cases - Reménytelen esetek című sorozatának.

2015-ben elkészült és a virtuális polcokra került az Árnyék a múltból, mely a Hopeless Cases második része.


2016: Jelenleg a harmadik részen munkálkodik, emellett számos új projekt felé kacsintgat (disztópiák és romantikus, szórakoztató regények a láthatáron), de egyelőre a Hopeless minden idejét leköti... de az élet kész meglepetés, bármi előfordulhat...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

© Copyright 2015. Theme by Way2themes